Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi
Basın Odası

DevamYARARLI LİNKLERE ULAŞMAK İÇİNTIKLAYINIZHABERLER VE SON DAKİKA HABERLERİ İÇİNTIKLAYINIZ

Fotoğraf Galerisi ve Sanal Tur Sayfası

DevamıTÜM İŞLEMLERLE İLGİLİ DİLEKÇE PAKETİ İÇİNTIKLAYINIZŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA BİR FATİHA İÇİNTIKLAYINIZ

Yönetim Kurulu

DevamıAFYONKARAHİSAR İLİMİZ ŞEHİTLİKLERİ TIKLAYINIZSOSYAL MEDYA İLETİŞİM ADRESLERİMİZ İÇİNTIKLAYINIZ

Başkanımızın Köşe Yazıları için Tıklayınız

HOŞGELDİNİZ

Türk ulusunun var oluşunun, Milli Birlik ve Beraberliği ile vatan sevgisinin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin manevi varlıkları, tarih ve ulus bilincinin yerleştirilmesinde ve sahip olduğumuz yüce değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında kullanılabilecek en değerli hazinemizdir.

Bu cennet vatanı kanları ile sulayarak bizlere emanet eden aziz şehitlerimize karşı bize düşen görev, anılarını daima canlı tutmak, geride kalan dul ve yetimlerine sahip çıkarak, toplum içerisinde onurlu ve kendilerine yaraşır bir hayat tarzının temini için gerekli tüm imkanları sunarak, sorunları ile gönülden gelen bir istekle ilgilenmek ve çözüme kavuşturmaktır.

Bu anlayışla, muhtelif yasal ve idare düzenlemeler ile şehitlerimizin geride kalan dul, yetimlerine ve gazilerimize bazı haklar sağlanmıştır. Derneğimiz genel merkezi ve şubeleri olarak verilen hakların iyileştirilmesi için olan gücümüzle çalışmaktayız.

Bu web sayfası; söz konusu hakları tanıtmak ve elde edilmesi için yapılması gerekli işlemler hakkında siz değerli ziyaretçilerimize bilgi vermek maksadıyla tarafımızdan yayınlanmıştır.

İsmail KUMARTAŞLI-
Malül Gazi P.Uzm.Çvş.
Şube Başkanı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Derneğimize Ziyareti

10-12-2011 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Derneğimizi Ziyaret Etti

Fatma Şahin

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun Derneğimizi Ziyareti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun 08-06-2011 tarihinde Derneğimize Gerçekleştirdiği Ziyaret

Afyonkarahisar İl Protokolünün Derneğimizi Ziyareti

Afyonkarahisar valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye başkanı Burhanettin Çoban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel 18-03-2011 Tarihinde derneğimizi ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcıs Gürsel Tekin Derneğimizi Ziyaret Etti

Chp Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin 19-10-2010 tarihinde derneğimizi ziyaret etti.

30 Ağustos Haftası'nda 5 Generalin Derneğimizi Ziyareti

30 Ağustos Haftası Münasebetiyle; Genel Kurmay , Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Genel Komutanlığını Temsil Eden Generallerin Derneğimize Ziyareti

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a sorunlarımızı içeren dosya sunulması

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a 12-07-2010 tarihinde sorunlarımızı içeren dosya sunuldu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ' a sorunlarımızı içeren dosya sunulması

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sorunlarımızı içeren dosyay 23-05-2010 tarihinde sunuldu

MHP Genel Başkanı Oktay Vural'ın Derneğimize Ziyareti

MHP Genel Başkanı Oktay Vural 06-03-2010 tarihinde derneğimizi ziyaret etti

Work 02

Veysel Eroğlu'nun Çevre ve Orman Bakanı derneğimizin yeni binasının açılışını yaptı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu 05-03-2010 tarihinde derneğimizin, yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Work 03

Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ'a Sorunlarımızı İçeren Dosya Sunuldu

Dönemin Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ'a 26-09-2009 Tarihinde Sorunlarımızı İçeren Bir Dosya Sunuldu

Work 04